Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Ooooo, novo Izobraževanje Branje Obraza, je že skoraj pred nami, zato vam podam nekaj uvodnih besed, da vam bo lažje razumljiva starodavna znanost Kitajskega Branja Obraza.

Branje Obraza je bila ena od znanosti, ki so jo uporabljali kitajski strategi in svetovalci, da bi lahko svetovali in nudili strateške nasvete Cesarjem. Uporabljali so ga tudi za izbiro kandidatov za cesarske položaje.

Poleg tega, so imeli tudi Bazi, karto Osebnega Profila. Namesto življenjepisa so uporabljali Branje Obraza, da so bili prepričani, da kandidati niso ponaredili svojega potnega lista.

V starih časih niso samo Kitajci uporabljali Branje Obraza. Bilo je razvito tudi v Grčiji, razvijala sta ga Hipokrat in Aristotel.

Na zahodu so Branje Obraza uporabljali za osebnostne lastnosti in karakter, Kitajsko Branje Obraza, pa je imelo poudarek tudi na tem, da se izve kakšna bo človekova usoda, sreča, talenti, poleg osebnostnih lastnosti, karakterja in poslanstva.

Zakaj uporabljati Branje Obraza?

V današnjem svetu si velikokrat primorana zaupati ljudem na podlagi svojih občutkov. Večina priložnosti pride le z eno možnostjo, da jih sprejmemo, če ne jih lahko izgubimo za vedno.

Tako, imamo samo človekove karakteristike in še bolj pomembno njegov obraz, na katerega se lahko zanesemo, ko sprejemamo svoje odločitve o tem, ali jim lahko zaupamo ali ne.

V kateri skupini se, pa ti najdeš?

1. Profesionalec

V tvojem poslu, se nenehno srečuješ z drugimi ljudmi, ali si v kadrovanju, prodaji ali vodenju. Veš, da je boljše razumevanje ljudi, ključ do uspešne kariere.

2.Introvertiran

Težko se ti je sporazumevati ali družiti z ljudmi, tudi na dogodkih, ker ne znaš preceniti kakšni so drugi ljudje in kako se obnašajo. Nisi dober v prebijanju ledu, zato moraš najti druge načine, da lahko razumeš ljudi.

3. Humanist

Ljudje te zanimajo, še posebej njihovo vedenje. Želiš izvedeti več o ljudeh, kako prebrati njihovo izražanje, njihov obraz, da bi izvedel kako so si vsi različni in imajo vsak drug namen v življenju.

4. Čustveno čuteči ljudje

Želiš pomagati drugim, še posebej tistim, za katere ti ni vseeno, vendar ne veš kako. Ljudje se ti ne zaupajo in moraš najti drug način, da izveš ali se počutijo dobro ali imajo probleme, morda depresijo.

Sama sem se prvič srečala z Branjem Obraza, ko sem študirala na Univerzi Tradicionalne Kitajske Medicine.

To znanje me je tako pritegnilo, ker do človeka pristopi celostno in zelo veliko pozornost da na barvo-tena kože na obrazu.Takoj lahko opaziš v kakšnem energijskem stanju je tvoje srce in celoten krvožilni sistem.

Ko te nekdo gleda, mora imeti oči obrnjene naravnost proti tebi. Če te nekdo vedno gleda iz strani to pomeni, da ta oseba ni iskrena.

Izvedeli boste, kako je pomembna rožnata barva ustnic in kaj storiti, če so blede in niso rdeče rožnate barve.

Motnost in jasnost oči, kažeta na notranje delovanje organov, ki je zelo tesno povezano z delovanjem energije jeter. Kaj narediti, če nas pečejo oči in kako se umiriti.

Lep rožnat ten kože barve na licu, predstavlja zdravo fizično telo, pretirano rdeča lica pomeni neravnotežje srčnega ognja in še mnogo več, pa vam bom predala v Aprilu 13.4.2019 in Maju 18.5.2019,

na Izobraževanju Umetnosti Branja Obraza.